Wat betekent corona voor jouw vakantie ?

Door het coronavirus leven we momenteel in een onzekere en kwetsbare tijd. Het virus heeft mogelijk ook gevolgen voor je geplande vakantie.
Hieronder geven we alvast antwoord op veelgestelde vragen van gasten. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@kampeerhoevebussloo.nl We proberen je dan binnen 48 uur van een reactie te voorzien. Heeft u bij ons gereserveerd, dan nemen we contact met u op als uw reservering in de periode valt dat het sanitair gesloten is.

 

Is de camping geopend?

Onze camping is geopend, alle sanitaire voorzieningen zijn ook geopend. Let op: Vanwege corona maatregelen alleen dagbezoek,  volgens de dan geldende regels van het RIVM.  U ontvangt bezoek op eigen risico met het oog op controle vanuit de overheid. Update: juni 2021

Reservering en betaling:

Onze voorkeur gaat uit naar betaling vooraf via de bank, maar wil u toch contant betalen bij aankomst? Wilt het geld dan gepast in de envelop doen? Ook is de mogelijk dat wij u een betaalverzoek sturen. Zodra u weet wanneer u wil komen, mag u online reserveren of een mail via het contact formulier sturen en dan boeken wij u in. U krijgt de reservering via de mail en daarin staat een Ideal betalingslink. We sturen de informatie (huisregels en coronaprotocol)  en plattegrond ook via de mail. Dan hoeven wij en u zo weinig mogelijk in contact te komen met andere mensen. Wij denken op deze online manier het zo veilig mogelijk te doen voor jullie en voor ons. We hebben ruime kampeerplaatsen

Ik heb geboekt, kan ik mijn boeking annuleren?

Wanneer een vakantie (last minute) wordt geannuleerd gelden normaliter de reguliere annuleringsvoorwaarden . Alleen raakt het coronavirus ons allemaal en bieden we graag een passende oplossing als u niet kan komen wegens adviezen vanuit het RIVM. Wij bieden u aan om uw vakantie kosteloos om te boeken naar een later moment.

De mogelijkheden voor het verplaatsen van een boeking  mag je met ons bespreken. Dat is mede afhankelijk van de beschikbaarheid.

Kan ik mijn vakantie omboeken?

Dat is uiteraard mogelijk. Bij ons kunt u uw vakantie tot 14 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een nieuwe vakantieperiode. Indien u al een aanbetaling heeft gedaan, wordt dit omgezet naar een vakantietegoed dat wordt verrekend met uw nieuwe vakantie.

Voor het omboeken van een vakantie hanteren wij de volgende voorwaarden:

 • Het omboeken van uw vakantie is mogelijk tot 14 dagen voor aankomst
 • Het omboeken kan naar een nieuwe periode tot 1 juli 2022

Eventuele hogere kosten voor de nieuwe verblijfsperiode zijn voor eigen rekening

 

Hoe zit het met de veiligheid op de camping en/of accommodatie?

Wij hebben diverse maatregelen genomen voor een optimale veiligheid van onze gasten en onszelf. Zo wordt het sanitair extra schoongemaakt, zijn er extra gedragsregels voor gasten. Wij hebben normaal gesproken voldoende (desinfecteren) zeep en handgel voorradig, maar het is aan te raden dit voor de zekerheid zelf ook mee te nemen.

Ten slotte wordt er van jezelf verwacht dat je de belangrijkste maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen volgt:

 • Was je handen regelmatig
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
 • Neem zelf ook eigen desinfecteer zeep/gel mee, handschoentjes en schoonmaakdoekjes.
 • Onze voorkeur gaat uit naar online boekingen en betalingen.
 • Bezoek: Vanwege corona maatregelen het dringende verzoek,  de dan geldende regels van het RIVM op te volgen.
 • U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren bij Kampeerhoeve Bussloo. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen toch een fijn vakantieseizoen van te maken!

 

 

Heeft u nog vragen over een vakantie bij ons, neem dan gerust contact met ons op, via info@kampeerhoevebussloo.nl

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus