Wat betekent corona voor jouw vakantie ?

Door het coronavirus leven we momenteel in een onzekere en kwetsbare tijd. Het virus heeft mogelijk ook gevolgen voor je geplande vakantie.
Hieronder geven we alvast antwoord op veelgestelde vragen van gasten. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@kampeerhoevebussloo.nl We proberen je dan binnen 48 uur van een reactie te voorzien.

 

Is de camping geopend?

Onze camping is iig tot 6 April gesloten ivm de corona crisis. Campers die helemaal zelfvoorzienend  zijn en geen gebruik hoeven maken van douche en toilet, mogen wel komen.  We informeren u zsm als we weer geopend zijn  net de camping. We hopen met ons allen goed door deze moeilijke periode te komen. Pas goed op u zelf en op elkaar. Dan kunnen we daarna samen weer genieten van het kamperen. Update: 27 maart 2020.  Heeft u bij ons gereserveerd, dan nemen we contact met u op.

Ik heb geboekt, kan ik mijn boeking annuleren?

Wanneer een vakantie (last minute) wordt geannuleerd gelden normaliter de reguliere annuleringsvoorwaarden . Alleen raakt het coronavirus ons allemaal en bieden we graag een passende oplossing. Wij bieden u aan om uw vakantie kosteloos om te boeken naar een later moment.

De mogelijkheden voor het verplaatsen van een boeking  mag je met ons bespreken. Dat is mede afhankelijk van de beschikbaarheid.

Kan ik mijn vakantie omboeken?

Dat is uiteraard mogelijk. Bij ons kunt u uw vakantie tot 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een nieuwe vakantieperiode. Indien u al een aanbetaling heeft gedaan, wordt dit omgezet naar een vakantietegoed dat wordt verrekend met uw nieuwe vakantie.

Voor het omboeken van een vakantie hanteren wij de volgende voorwaarden:

 • Het omboeken van uw vakantie is mogelijk tot 5 dagen voor aankomst
 • Het omboeken kan naar een nieuwe periode tot 1 juli 2021

Eventuele hogere kosten voor de nieuwe verblijfsperiode zijn voor eigen rekening

 

Hoe zit het met de veiligheid op de camping en/of accommodatie?

Wij hebben diverse maatregelen genomen voor een optimale veiligheid van onze gasten en onszelf. Zo wordt het sanitair extra schoongemaakt, zijn er extra gedragsregels voor gasten. Wij hebben normaal gesproken voldoende (desinfecteren) zeep en handgel voorradig, maar het is aan te raden dit voor de zekerheid zelf ook mee te nemen.

Ten slotte wordt er van jezelf verwacht dat je de belangrijkste maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen volgt:

 • Was je handen regelmatig
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
 • Ga met niet meer dan 1 personen in één ruimte (geldt niet voor gezinsleden)
 • Neem zelf ook eigen desinfecteer zeep/gel mee, handschoentjes en schoonmaakdoekjes mee voor gebruik sanitair.
 • Onze voorkeur gaat uit naar online boekingen en betalingen.
 • We ontvangen niet meer dan 20 personen op de camping, dan is het sanitair veilig voor gebruik mbt afstand

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren bij Kampeerhoeve Bussloo. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen toch een fijn vakantieseizoen van te maken!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over een vakantie bij ons, neem dan gerust contact met ons op, via info@kampeerhoevebussloo.nl

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus