Over Ons

Wij zijn Piet en Ingrid Hulscher, eigenaren van Kampeerhoeve Bussloo. Wij hebben twee dochters Anouk en Brenda.

Vele jaren hebben wij met veel plezier gewerkt op ons melkveebedrijf en Amarylliskwekerij. In 2013 hebben we het roer omgegooid en zijn we uitdaging aangegaan om van onze boerderij een kampeerboerderij te maken. Onze passie is mensen, dieren en natuur. Op onze camping komt dit alles samen.

Onze camping is omgeven door groene landerijen en authentieke details. Zo is ons nieuwe sanitair gebouw gevestigd onder een oude bestaande kapschuur. Een mooi nieuw modern gebouw met vloerverwarming maar wel de uitstraling van een oud gebouw.

Op onze boerderij lopen allerlei dieren rond zoals koeien, schapen, konijnen en kippen.

Medewerker Tygo Vijge

 

Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Tygo Vijge, ik ben 20 jaar oud en woon in Twello samen met mijn ouders en broertje. Ik studeer facilitair leidinggevende aan het Deltion College in Zwolle. Ik zit in mijn  laatste jaar van de opleiding, ik hoop dan ook hier op Kampeerhoeve Bussloo mijn eindstage af te kunnen ronden.

Naast mijn stage werk ik hier ook als werknemer. Ik zal hier de aankomende tijd dan ook veel te vinden zijn. Mijn werkzaamheden zullen erg verschillend zijn, van schoonmaker tot tuinman of receptionist. Het is de bedoeling dat ik hier straks ook zo’n beetje alle werkzaamheden kan gaan uitvoeren.

Het leven op de camping is mij zeker niet geheel onbekend. Op camping ‘de Pampel’ ben ik namelijk begonnen met onderhoudswerkzaamheden en later ben ik daar de animatie gaan doen. Ik vond het daar erg leuk en nu vind ik het erg leuk om op deze camping te werken.

Historie Kampeerhoeve Bussloo

Kampeerhoeve Bussloo vindt zijn oorsprong als melkvee bedrijf dat nu veranderd is in een recreatie bedrijf. Uiteraard mag de sfeer van het boerenleven niet verloren gaan, daarom zijn er nog vele dingen te zien van een echte boerenhoeve.

Onze boerderij stamt uit 1796. Een plek waar u als kampeerder optimaal geniet van rust en de natuur. Op ons erf is de sfeer bepaald door uitstraling van oude authentieke gebouwen.