Boekenmarkt Deventer

De Boekenmarkt Deventer is het grootste boekenmarkt van Europa & winnaar van de Boudewijn Büchprijs 2014!

Nationaal bekend evenement met 878 boekenkramen langs de IJsselkade en in de historische binnenstad. Ruim 6 kilometer boekenmarkt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit geheel Nederland. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa.

Jaarlijks op de eerste zondag van augustus.
Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van augustus. De markt begint officieel om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur.

Niet alleen boeken…
Voorafgaand en tijdens de Deventer Boekenmarkt worden er tal van activiteiten in Deventer georganiseerd rondom het thema boeken. De avond voorafgaand aan de Boekenmarkt vindt poëziefestival Het Tuinfeest plaats. Verder zijn er literaire programma’s, tentoonstellingen geïnspireerd op boeken, een Groot Literair Ontbijt, concerten- en muziekoptredens, vertellingen, workshops en vele andere activiteiten tijdens het 1e weekend van augustus. Deventer staat dus een heel weekend lang in het teken van boeken!

Voor meer informatie: www.deventerboekenmarkt.nl

kamperen en lekker op de fiets naar de Boekenmarkt in Deventer

Kampeerhoeve Bussloo ligt op fietsafstand van Deventer (9 km) U kan van de drukte van het evenement genieten en heerlijk weer tot rust komen op de camping.

boekenmarkt deventer

Fietsen huren

U kunt bij ons op de camping ook ( elektrische) fietsen huren, zodat u lekker op de fiets naar Deventer kan. Vanaf de camping is het ongeveer een half uurtje fietsen naar Deventer. U kunt ook nog gezellig met het pondje de IJssel oversteken.

 

Boek nu uw combinatie met kamperen en de Deventer boekenmarkt.

U boekt online of door het contact formulier van de camping in te vullen en geef aan om hoeveel dagen het gaat.