• Thermen Bussloo

Thermen Bussloo arrangementen

Een bezoek aan sauna Thermen Bussloo en overnachting bij Kampeerhoeve Bussloo. U hoeft dus niet meteen na een bezoekje aan de sauna terug naar alle hectiek van het dagelijkse leven. Maak uw dag en avond compleet met een overnachting op onze camping. Laat u eens lekker verwennen!

De sauna ligt op 2,5 km afstand van onze camping. Deze sauna is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo. Een bezoek aan Thermen staat garant voor een onvergetelijke dag.

U heeft keuze uit meerdere arrangementen, zo kunt u kiezen voor een arrangement met een kampeerplaats, voor caravan of tent. Uiteraard kunt u ook een arrangement boeken in combinatie met een camperplaats, of u huurt 1 van onze Campingpods. Deze 3 zijn ook nog te combineren met een wellness-arrangement van Thermen Bussloo. Uiteraard kan u uw verblijf verlengen naar de gewenste verblijfperiode op de camping.

 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Sauna Bussloo

Arrangement kampeerplaats voor caravan of tent met entree Thermen Bussloo.

Meer informatie

Sauna Arrangement

Arrangement camperplaats met entree Thermen Bussloo.

Meer informatie

Sauna met overnachting

Overnachting in onze Campingpods met de entree van sauna Thermen Bussloo.

Meer informatie

Fietsen huren

Op de fiets naar de sauna en geen eigen fietsen mee? U kunt bij ons zowel een gewone fiets als een elektrische fiets huren. Er is ook een oplaadpunt voor de elektrische fiets aanwezig.

Kosten:  Gewone Fiets € 11.- per dag.   Elektrische fiets € 25.00 per dag.

Periode: Fietshuur is mogelijk vanaf 1 april t/m 31 oktober

Reserveren Sauna

U geeft via het contactformulier of online van Kampeerhoeve Bussloo de overnachtingsdatum door van de camping. U krijgt uw entreekaart van de sauna op de camping. U geeft aan ons uw voorkeursdag ,  aankomsttijd en vertrektijd door van de saunadag middels het opmerkingen formulier. Wij geven uw gegevens door aan Thermen Bussloo en dat u met entree-pasjes  via de Kampeerhoeve komt.

Naam:

Datum sauna bezoek:

Aankomsttijd sauna:

Vertrektijd sauna:

Mailadres: (voor bevestiging)

Telefoonnummer:

(tip: regel dat tijdig ivm drukte bij de sauna) Deze entreekaart is alle dagen geldig, ook in het weekend. U kunt kiezen uit 1 over meerdere overnachtingen.