• Camperplaatsen

Camperplaatsen

Op onze Kampeerhoeve hebben wij 10 Camperplaatsen op 2 verschillende locaties. U mag u ook met uw camper op het kampeerterrein staan tussen de caravans, mits het terrein het toelaat mbt het weer.

Openingstijden camperplaatsen

Vanaf 1 januari t/m 31 december (Op zondag hebben we een rustdag en op dinsdag geen aankomst dag. U mag wel vertrekken op deze dagen)

 

We hebben luxe en verwarmd sanitair.

 

 

Camperplaatsen

Camperplaatsen standaard

Deze 3 plaatsen zijn de standaard camperplaatsen tegen een goedkoop tarief. Deze staanplaatsen beschikken over stroom (10 Ampere), WiFi  en een gezamenlijk waterpunt.

Dit zijn ruime camperplaatsen aan de achterkant van stal, let wel: Langs de parkeerplaats waardoor in het hoogseizoen een vollere parkeerplaats dan in het laagseizoen.

In de stal staan tegenwoordig caravans, dus u heeft geen overlast van vee.

 

Camperplaatsen bosje

Camperplaats luxe (in bosje)

We hebben 7 unieke Camperplaatsen, deze zijn prachtig gelegen aan de rand van een bosje. Vanaf hier heeft u mooi uitzicht op het vee en de weilanden
De staanplaatsen beschikken over een gezamenlijk waterpunt, WiFi en elektra-aansluiting (10 Ampere).

Camperplaatsen

Camperplaats op kampeerveld

Op het kampeerveld voor de Caravans zijn er een aantal ruime comfortplaatsen waar u ook met uw Camper kan staan. Hier staat u voor het standaard tarief voor een Caravan, dit is dus geen camper tarief. U staat op het veld wel gezellig tussen de caravans van de andere gasten. Vanaf deze plaats heeft u een mooi landelijk uitzicht op de weilanden en het vee. Er is een watertappunt, afvoer, Elektra 10 Ampere en WiFi

Klik hier voor de tarieven

 

Winterarrangementen

Ook in de winter bent u van harte welkom met uw camper op onze camping. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht bijvoorbeeld voor een bezoekje aan Sauna Thermen Bussloo. Van oktober tot en met april kunt u ook met uw hond op recreatiegebied Bussloo terecht om een lekkere wandeling te maken.

Winter arrangementen op aanvraag.

Tips laden Camper:

Bij vragen krijgen hoe het zit met overbeladen campers: het kennisdossier “Overbeladen camper" van centraal beheer:

https://www.centraalbeheer.nl/verzekeringen/camperverzekering/overbeladen-camper

 

Reserveer hier meteen jouw camperplaats

Voor de prijs van uw reservering opent u het boekingssysteem door op onderstaande knop te klikken. U krijgt eerst de totaalprijs te zien voordat u de boeking daadwerkelijk bevestigt.