• Camperplaatsen

Camperplaatsen

Op onze kampeerhoeve hebben wij 10 Camperplaatsen op 2 verschillende locaties. U mag u ook met uw camper op het kampeerterrein staan tussen de caravans, mits het terrein het toelaat mbt het weer.

Voor Campers zijn wij het hele jaar geopend. We hebben verwarmd sanitair.

Update Corona:

Onze camping is beperkt geopend, sanitaire voorzieningen zijn gesloten tot 20 mei. Kampeermiddelen die helemaal zelfvoorzienend  zijn en geen gebruik hoeven maken van douche, toilet en afwasplaats mogen wel komen ( volgens de regels van RIVM). Het chemisch toilet mag wel gebruikt worden. Op dit moment mag u geen extra bezoek ontvangen op de camping! We informeren u zsm als we weer geopend zijn met ons sanitair. We hopen met ons allen goed door deze moeilijke periode te komen. Pas goed op u zelf en op elkaar. Dan kunnen we daarna samen weer genieten van het kamperen. Update: 21 April 2020

Lees hier meer over veel gestelde vragen mbt uw vakantie en corona

 

Camperplaatsen

Camperplaatsen standaard

Deze 3 plaatsen zijn de standaard camperplaatsen tegen een goedkoop tarief. Deze staanplaatsen beschikken over stroom (10 Ampere) en een gezamenlijk waterpunt.

Dit zijn ruime camperplaatsen aan de achterkant van stal. In de stal staan tegenwoordig caravans, dus u heeft geen overlast van vee.

Camperplaatsen bosje

Camperplaats luxe (in bosje)

We hebben 7 unieke Camperplaatsen, deze zijn prachtig gelegen aan de rand van een bosje. Vanaf hier heeft u mooi uitzicht op het vee en de weilanden
De staanplaatsen beschikken over een gezamenlijk waterpunt en elektra-aansluiting (10 Ampere).

Camperplaatsen

Camperplaats op kampeerveld

Op het kampeerveld voor de Caravans zijn er een aantal ruime plaatsen waar u ook met uw Camper kan staan. Hier staat u voor het standaard tarief voor een Caravan, dit is dus geen camper tarief. U staat op het veld wel gezellig tussen de caravans van de andere gasten. Vanaf deze plaats heeft u een mooi landelijk uitzicht op de weilanden en het vee.

Camperplaatsen

Camper huren op Kampeerhoeve Bussloo

Wilt u er ook graag even tussenuit, maar heeft u geen kampeermiddel dat zelfvoorzienend is? Wij hebben – in samenwerking met GK Camperverhuur –een compleet ingerichte, ruime en luxe camper voorzien van toilet en douche te huur. Klik hier voor meer informatie 

 

Ook in de winter bent u van harte welkom met uw camper op onze camping. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht bijvoorbeeld voor een bezoekje aan Sauna Thermen Bussloo. Van oktober tot en met april kunt u ook met uw hond op recreatiegebied Bussloo terecht om een lekkere wandeling te maken. 

 

Klik hier voor de tarieven

Voor de prijs van uw reservering opent u het boekingssysteem door op onderstaande knop te klikken. U krijgt eerst de totaalprijs te zien voordat u de boeking daadwerkelijk bevestigt.

Andere links voor Camperaars:

Verhuur-verkoop-onderhoud: Campertravels 

 

Reserveer hier meteen jouw camperplaats