• Camperplaatsen

Camperplaatsen

Op Kampeerhoeve Bussloo bevinden zich 12 camperplaatsen. Deze zijn onderverdeeld in Standaardcamperplaatsen (35, 36, 37) en Luxecamperplaatsen (38 - 47). Daarnaast is het mogelijk om met uw camper op het campingveld te staan, mits het weer dit toelaat.

 

Openingstijden camperplaatsen

De camperplaatsen zijn geopend van 1 februari t/m 31 december.
Op zondag is er een rustdag en zijn er geen aankomsten. U mag wel vertrekken op deze dag.

 

 

Camperplaatsen

Camperplaatsen standaard

Er zijn 3 standaard camperplaatsen tegen een goedkoop tarief. Deze plaatsen beschikken over stroom (10 Ampere), WiFi  en een gezamenlijk waterpunt.

Deze camperplaatsen zijn ruim en bevinden zich aan de zij- en achterkant van schuur (hier zit geen vee in) naast de parkeerplaats waar de overige gasten parkeren.

 

Camperplaatsen bosje

Camperplaats luxe (in bosje)

Onze 7 luxe camperplaatsen zijn prachtig gelegen aan de rand van een bosje met een mooi uitzicht op de koeien en de weilanden.
De staanplaatsen beschikken over een gezamenlijk waterpunt, WiFi en elektra-aansluiting (10 Ampere).

Camperplaatsen

Camperplaats op kampeerveld

Op het kampeerveld voor de caravans zijn een aantal ruime comfortplaatsen waar u ook met uw camper kunt staan. Hier staat u voor het standaard caravan tarief voor een caravan. Vanaf deze plaats heeft u een mooi landelijk uitzicht op de weilanden en het vee. Op deze plekken bevindt zich een watertappunt, afvoer, Elektra 10 Ampere en WiFi.

Klik hier voor de tarieven

 

Winterarrangementen

Ook in de winter bent u van harte welkom op onze camping. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld voor een bezoek aan Sauna Thermen Bussloo. Van oktober tot en met april is recreatiegebied Bussloo geopend voor honden en kunt u hier wandelingen maken.

 

Tips laden Camper:

Bij vragen krijgen hoe het zit met overbeladen campers: het kennisdossier “Overbeladen camper" van centraal beheer:

https://www.centraalbeheer.nl/verzekeringen/camperverzekering/overbeladen-camper

 

Reserveer hier meteen uw camperplaats

Voor de prijs van uw reservering opent u het boekingssysteem door op onderstaande knop te klikken. U krijgt eerst de totaalprijs te zien voordat u de boeking daadwerkelijk bevestigt.