Camperplaatsen

Op onze kampeerhoeve hebben wij 10 Camperplaatsen op 2 verschillende locaties. Uiteraard kunt u ook met uw camper op het kampeerterrein staan tussen de caravans. Voor Campers zijn wij het hele jaar geopend. 

Alle staanplaatsen zijn ruime plaatsen van 144 m² en hebben een mooi landelijk uitzicht.

Camperplaatsen

Camperplaatsen

Deze 3 plaatsen zijn de standaard camperplaatsen tegen een goedkoop tarief. Deze staanplaatsen beschikken over stroom (10 Ampere) en een gezamenlijk waterpunt. Daarnaast kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet (Wifi).

Dit zijn ruime camperplaatsen aan de achterkant van stal. In de stal staan tegenwoordig caravans, dus u heeft geen overlast van vee.

Camperplaatsen bosje

Camperplaats in bosje

We hebben 7 unieke Camperplaatsen, deze zijn prachtig gelegen aan de rand van een bosje. Vanaf hier heeft u mooi uitzicht op het vee en de weilanden
De staanplaatsen beschikken over een gezamenlijk waterpunt en elektra-aansluiting (10 Ampere). Daarnaast kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet (Wifi).

Camperplaatsen

Camperplaats op kampeerveld

Op het kampeerveld voor de Caravans zijn er een aantal ruime plaatsen waar u ook met uw Camper kan staan. Hier staat u voor het standaard tarief voor een Caravan, dit is dus geen camper tarief. U staat op het veld wel gezellig tussen de caravans van de andere gasten. Vanaf deze plaats heeft u een mooi landelijk uitzicht op de weilanden en het vee.

Ook in de winter bent u van harte welkom met uw camper op onze camping. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht bijvoorbeeld voor een bezoekje aan Sauna Thermen Bussloo. Van oktober tot en met april kunt u ook met uw hond op recreatiegebied Bussloo terecht om een lekkere wandeling te maken. 

 

Klik hier voor de tarieven

Voor de prijs van uw reservering opent u het boekingssysteem door op onderstaande knop te klikken. U krijgt eerst de totaalprijs te zien voordat u de boeking daadwerkelijk bevestigt.

Andere links voor Camperaars:

Verhuur-verkoop-onderhoud: Campertravels