Staanplaats Camping

Voor een staanplaats op onze camping kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wij hebben 34 staanplaatsen voor caravan of tent. Het terrein is verdeeld over twee kampeervelden waarvan één veld speciaal is voor gezinnen met jonge kinderen.
De camping is geschikt voor volwassenen en gezinnen ( kinderen tot 10 jaar) die van rust en natuur houden.

Alle staanplaatsen hebben:

  • ruime plaatsen van 144 m²
  • mooi landelijk uitzicht
  • rioolaansluiting
  • waterpunt
  • elektra-aansluiting (10 Ampere)
  • gratis WIFI

Per aansluiting is een meter geïnstalleerd, zodat u naar stroomverbruik betaalt en niet naar een standaard tarief. Het gemiddelde gebruik per etmaal is rond de 4 kWh. Per kWh betaalt u € 0,50.

Staanplaats Camping

Staanplaats Caravan

Er zijn 34 plaatsen voor de caravan of verdeeld over twee velden. Eén veld is speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Plaats 1 tot en met 5 zijn voor gezinnen met een caravan en de overige 5 plaatsen zijn voor gezinnen met een tent. Dit veld ligt het dichtbij het sanitair gebouw. Het achterste veld zijn 24 plaatsen voor caravans.

Staanplaats camping

Staanplaats tent

Op het tentenveld zijn 5 staanplaatsen voor de tenten. Deze plaatsen hebben dezelfde voorzieningen als de caravanplaatsen zoals rioolaansluiting, waterpunt en electra-aansluiting. Op het tentenveld staan in het midden speeltoestellen voor de kinderen. Er zijn 5 plaatsen (nr. 1 t/m 5 ) waar gezinnen met caravans mogen staan.

Ook zijn er elders op ons terrein staanplaatsen voor een tent. Nummer 25, 47 en 48

 

Staanplaats Camper

Op het kampeerveld voor de Caravans zijn er een aantal ruime plaatsen waar u ook met uw Camper kan staan. Hier staat u voor het standaard tarief voor een Caravan, dit is dus geen camper tarief.  U staat op het veld wel gezellig tussen de caravans van de andere gasten. Vanaf deze plaats heeft u een mooi landelijk uitzicht op de weilanden en het vee. Voor de overige camperplaatsen klikt u op het overzicht camperplaatsen.

Camper huren op Kampeerhoeve Bussloo

Wilt u er ook graag even tussenuit, maar heeft u geen kampeermiddel dat zelfvoorzienend is? Wij hebben – in samenwerking met GK Camperverhuur –een compleet ingerichte, ruime en luxe camper voorzien van toilet en douche te huur. Klik hier voor meer informatie 

 

Deze video laat een indruk zien van de sfeer op onze camping -Rust-Ruimte-Natuur-

 

Kindvriendelijk:
Onze camping is zeer geschikt voor jongere kinderen tot ongeveer 10 - 12 jaar. We willen de kinderen graag stimuleren met ‘natuurlijk’ spelen. Er is een trampoline, een schommel en een zandbak. Ook zijn er konijnen en mini-pony's.

Stroomverbruik staanplaatsen

De reservering is exclusief stroomverbruik.( Behalve bij arrangementen, ASCI – Vekabo kortingskaart in laagseizoen en specifieke camperplaatsen, daar is de stroom inclusief)

Elektra wordt geregistreerd via verbruiksmeters. Per aansluiting is een meter geïnstalleerd, zodat u naar stroomverbruik betaalt en niet naar een standaard tarief. Het gemiddelde gebruik per etmaal is rond de 4 kWh. Per kWh betaalt u € 0,50
Bent u minder dan 5 nachten bij ons, dan rekenen we voor elektra het gemiddelde van 4 kWh per nacht (€ 2,00)

Reserveer hier meteen jouw favoriete staanplaats