• Zaal te huur

Zaal huren

Wilt u een zaal huren in Deventer of omgeving en bent u opzoek naar een unieke locatie? Kom dan eens langs bij Kampeerhoeve Bussloo.

Kampeerhoeve Bussloo is een kleine camping waar u ook de mogelijkheid heeft om een ruimte te huren. Deze ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden zoals een vergadering of om een workshop te geven. Wij hebben de oude timmerschuur omgebouwd naar een multifunctionele ruimte. Alle authentieke onderdelen zijn in tact gebleven wat deze ruimte een bijzondere uitstraling geeft.

 

Familiedag / Babyshower

Wilt u een familiedag of babyshower organiseren, dan is dat mogelijk op onze camping. Recreatiegebied Bussloo is op loopafstand van de camping waar u leuke activiteiten kan doen of een lekkere wandeling maken. In overleg kijken we of uw doelgroep geschikt is voor onze camping en wat de mogelijkheden zijn.

 

Campinggasten

Staat u bij ons op de camping en heeft u iets te vieren? Deze ruimte wordt ook verhuurd om een keer een leuk feestje te geven zoals een verjaardag of familiedag.  Dan kunt u deze ruimte voor 1 dag of een dagdeel huren. Geen (harde ) muziek en geen avond feesten.

 

Vergaderruimte

Kampeerhoeve Bussloo biedt rust ruimte en natuur, de ideale ingrediënten om even ongestoord te vergaderen. U kunt ook kiezen voor een geheel verzorgde studiedag voor uw personeel in combinatie met een sessie wandelcoaching van Ingrid Hulscher.

 

Workshopruimte

Geeft u workshops of party's en wilt u een zaaltje huren? Kampeerhoeve Bussloo is hiervoor de ideale locatie. Er is tevens een mogelijkheid om een workshop te organiseren in combinatie met Ingrid Hulscher.

 

 

De Timmerschuur

Deze ruimte is geschikt voor 15 a 20 personen. Er zijn 2 statafels, tafels met stoelen, steigerhouten bar, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast aanwezig. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras.

U mag alle drankjes en eten zelf verzorgen. Wilt u gebruik maken van een keuken dan kunt u in overleg gebruik maken van de huiskamer van de camping. Deze is voorzien van keuken inclusief gasfornuis en koelkast.

Als u deze ruimte van ons huurt kunt u tevens gebruik maken van het toiletgebouw van de camping en in overleg van de faciliteiten van de camping.

De Timmerschuur is te huur vanaf 1 oktober t/m 31 maart. Vanaf 1 april t/m 30 september doet 'de Timmerschuur' dienst als receptie van de camping en dus niet te huur.

 

De Deel

De deel, waar vroeger de koeien stonden, is nu omgetoverd tot een sfeervolle workshop- vergaderruimte. De deel biedt ruimte voor  15 a  30 personen.

Uiteraard is het ook mogelijk om beide ruimtes te gebruiken.

Voorzieningen

 

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Toiletten
  • Presentatie tools aanwezig ( beamer en scherm)
  • Catering mogelijk
  • Wandelroutes in de omgeving
  • Eind tijd max 21 uur ( op zaterdag 19 uur)
  • Geen verhuur op zondag en feestdagen
  • Geen avondfeesten
  • Geen feesten met muziek

 

Catering

Wil je de vergadering uitbreiden met een heerlijke lunch of diner? We hebben een samenwerking met Catering op rolletjes en Partycare , die de catering kunnen verzorgen.

 

Informatie opvragen

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan met Ingrid: 06-30842414 of vul het contact formulier in.

Geen verhuur op zondag

 

Zakelijke arrangementen

Voor zakelijke arrangementen en tarieven Klik hier