• Paasweekend

Paasweekend 2023

Het paasweekend is voor de meeste mensen het eerste weekend van het jaar dat de caravan weer uit de stalling komt. Met de frisse kleuren van het voorjaar en het groene gras is Pasen het feest van de lente. Een mooie gelegenheid om er even tussen uit te gaan. Speciaal voor dit lekkere lange paasweekend heeft Kampeerhoeve Bussloo een Paasarrangement samengesteld.

Het Paasarrangement loopt van vrijdag 7 april  t/m maandag 10 april

De prijs bedraagt € 87.-

Het Paasweekend arrangement bestaat uit: 

– 1 caravan/camper of tent
– 2 personen
– Elektra op de standplaats (10 ampère)
– Toeristenbelasting ( à € 0.97 p.p.p.n.)
– Water op de standplaats
– 1 auto op de parkeerplaats
– Gratis Wi-Fi

Extra kosten per nacht en/ of losse nachten:
zie normale tarievenlijst

 

Activiteiten Paasweekend

 

paasweekend

Tijdens dit paasweekend is er van alles te beleven in de omgeving van Kampeerhoeve Bussloo. Zo is het paasvuur nog een  jaarlijkse traditie van het oosten van het land. Binnen onze gemeente zijn er maar liefst op 5 verschillende locaties een paasvuur maar de dichtstbijzijnde paasvuur is in ons eigen dorp.  - - Wegens de corona maatregelen, zijn de Paasvuren in 2021 afgelast.- - 

recreatiegebied Bussloo

 Maar er is nog meer te doen in de omgeving van onze camping zo is er een paaswandeling het Hof van Bussloo . U kunt natuurlijk ook de mooie steden Deventer, Apeldoorn of Zutphen een bezoekje brengen.

Ook Thermen Bussloo en Pitch&Putt Bussloo liggen om de hoek van onze camping. Kortom genoeg leuke redenen om er even tussen uit te gaan.

 

Honden op bussloo

Pasen valt vroeg in het jaar. Dat betekend dat u tijdens het paasweekend nog met uw hond naar recreatiegebied Bussloo mag. De honden zijn nog tot en met 30 april welkom op Bussloo. Neem gerust uw hond mee deze Pasen en geniet van een heerlijke wandeling rond Bussloo. U kunt zelfs nog kiezen voor een grote of een kleine wandeling. 

Klik hier voor de tarieven

Voor de prijs van uw reservering opent u het boekingssysteem door op onderstaande knop te klikken. U krijgt eerst de totaalprijs te zien voordat u de boeking daadwerkelijk bevestigt.