• Paasweekend

Paasweekend 2024

Het paasweekend is voor de meeste mensen het eerste weekend van het jaar dat de caravan weer uit de stalling komt. Met de frisse kleuren van het voorjaar en het groene gras is Pasen het feest van de lente. Een mooie gelegenheid om er even tussen uit te gaan. Speciaal voor dit lekkere lange paasweekend heeft Kampeerhoeve Bussloo een Paasarrangement samengesteld.

Het Paasarrangement loopt van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april 2024

De prijs bedraagt € 94,50

Het Paasweekend arrangement bestaat uit: 

– 1 caravan/camper of tent
– 2 personen
– Elektra op de standplaats (10 ampère)
– Toeristenbelasting ( à € 1.00 p.p.p.n.)
– Water op de standplaats
– 1 auto op de parkeerplaats
– Gratis Wi-Fi

Extra kosten per nacht en/ of losse nachten:
zie normale tarievenlijst

 

Activiteiten Paasweekend

 

recreatiegebied Bussloo

Hulphond Nederland nodigt alle honden en hun baasjes uit om deel te nemen aan The Big Walk 2023. De vierde editie van dit unieke evenement vindt plaats op maandag 10 april (Tweede Paasdag) op recreatiegebied Bussloo.

De start vindt plaats bij Strandpaviljoen De Robberskamp. Hier klinkt om 12.00 uur het startsein en kan men kiezen voor een wandeling van 5,5 of 9 kilometer. Er kan tot 13.30 uur gestart worden.

Tijdens de vorige editie van The Big Walk waren er maar liefst 300 honden en 600 wandelaars op de been. Ben jij er dit jaar met jouw hond ook bij? Met jouw deelname steun je de opleiding en inzet van hulphonden.

recreatiegebied Bussloo

 Maar er is nog meer te doen in de omgeving van onze camping zo is er een paaswandeling het Hof van Bussloo . U kunt natuurlijk ook de mooie steden Deventer, Apeldoorn of Zutphen een bezoekje brengen.

Ook Thermen Bussloo en Pitch&Putt Bussloo liggen om de hoek van onze camping. Kortom genoeg leuke redenen om er even tussen uit te gaan.

 

Honden op bussloo

Pasen valt vroeg in het jaar. Dat betekend dat u tijdens het paasweekend nog met uw hond naar recreatiegebied Bussloo mag. De honden zijn nog tot en met 30 april welkom op Bussloo. Neem gerust uw hond mee deze Pasen en geniet van een heerlijke wandeling rond Bussloo. U kunt zelfs nog kiezen voor een grote of een kleine wandeling. 

Klik hier voor de tarieven

Voor de prijs van uw reservering opent u het boekingssysteem door op onderstaande knop te klikken. U krijgt eerst de totaalprijs te zien voordat u de boeking daadwerkelijk bevestigt.