Over Ons

Wij zijn Wim en Marita Veen, ouders van dochter Lisa. We zijn beiden geboren en getogen in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Na jaren een grondwerkbedrijf te hebben gerund, zien we de overname van Kampeerhoeve Bussloo als een mooie nieuwe uitdaging.

De prachtige plek, de gemoedelijke sfeer op de camping, de dieren… alles sprak ons direct aan.

Vanaf 22 september 2023 hopen wij de camping voort te zetten met hetzelfde enthousiasme als oprichters Piet en Ingrid Hulscher.
We zijn ze dankbaar voor hun vertrouwen in ons als hun opvolgers.

Onze camping is omgeven door groene landerijen en authentieke details. Zo is ons sanitairgebouw gerealiseerd onder een oude bestaande kapschuur. Een mooi nieuw modern gebouw met vloerverwarming maar met de uitstraling van een oud gebouw.

Op onze boerderij lopen allerlei dieren rond zoals koeien, schapen, konijnen, kippen en een pony.

Medewerker Lisa Veen

 

Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Lisa Veen, dochter van Wim en Marita, en ik ben 22 jaar oud. Op woensdag en soms op vrijdag/zaterdag werk ik op de camping. De overige dagen besteed ik aan mijn studie Orthopedagogiek aan de UvA in Amsterdam.

Tot snel!

 

 

Historie Kampeerhoeve Bussloo

Kampeerhoeve Bussloo vindt zijn oorsprong als melkveebedrijf dat nu veranderd is in een recreatiebedrijf.
Uiteraard mag de sfeer van het boerenleven niet verloren gaan en daarom zijn er nog vele dingen te zien van een echte boerenhoeve.

Onze boerderij stamt uit 1796. Een plek waar u als kampeerder optimaal geniet van rust en de natuur. Op ons erf wordt de sfeer bepaald door de uitstraling van oude authentieke gebouwen.