• Deventer op stelten

Deventer op Stelten

Deventer op Stelten is een internationaal buitentheaterfestival in de stad Deventer. Gedurende het festival treden een weekend lang theatergezelschappen uit binnen- en buitenland op in straten en op pleinen in en om de binnenstad.

Combineer dit unieke evenement met een overnachting bij Kampeerhoeve Bussloo. De ideale vakantie, lekker genieten van de rust op de camping en genieten van dit prachtige buitentheater. 

Het festival vindt begin Juli plaats.

Door de specifieke vorm en artistieke kwaliteit is ‘Deventer Op Stelten’ uitgegroeid tot toonaangevend festival voor internationaal buitentheater. Het programmeren van voorstellingen op hoog niveau, zowel in letterlijke als in figuurlijke zin, maakt het festival onderscheidend ten opzichte van andere festivals in binnen- en buitenland.

De toegang is gratis. Voor enkele voorstellingen zullen tickets nodig zijn.

Op 20 november 2014 riep een vakjury op het Nationaal Congres Evenementen in Nijmegen ‘Deventer Op Stelten’ uit tot Beste Publieksevenement 2014.

kamperen bij en op de fiets naar Deventer op Stelten :

Kampeerhoeve Bussloo ligt op fietsafstand van Deventer (9 km) U kan van de drukte van het evenement genieten en heerlijk weer tot rust komen op de camping.

Deventer op Stelten
Deventer op stelten

Fietsen huren

U kunt bij ons op de camping ook ( elektrische) fietsen huren, zodat u lekker op de fiets naar Deventer kan. Vanaf de camping is het ongeveer een half uurtje fietsen naar Deventer. U kunt ook nog gezellig met het pondje de IJssel oversteken.

 

Boek nu uw kampeerplaats en combineer met Deventer op stelten .

U boekt online of  door het contact formulier van de camping in te vullen en geef aan om hoeveel dagen het gaat.