Kampeerhoeve Bussloo

Wilt u genieten van rust, ruimte en natuur in een sfeervolle authentieke plattelandsomgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kampeerhoeve Bussloo is een kleine camping gelegen in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zutphen en op loop afstand van recreatie en natuurgebied Bussloo en sauna Thermen Bussloo. 

 

Boerderijcamping

Kampeerhoeve Bussloo is een natuurcamping waar rust, ruimte en natuur voorop staat. Genieten van de natuur is wat ook veel bezoekers van het naaktstrand aanspreekt. Op deze boerderijcamping zijn veel oude elementen bewaard. Zo is het toiletgebouw gemaakt onder de oude kap schuur en is de oude timmer schuur een multifunctionele ruimte geworden. 

Op de boerderij lopen nog een aantal dieren rond zoals koeien, schapen, pony's, konijnen en kippen. Op kampeerhoeve Bussloo gaat u terug in de tijd van het boeren leven met de luxe van het heden. 

 

Camping Veluwe

Zoekt u een leuke camping in de omgeving van de Veluwe? Kampeerhoeve Bussloo ligt net onder Apeldoorn, zo'n 30 km van de Veluwe. De Veluwe staat bekend om stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken. Maar de Veluwe biedt meer! Topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur. De Veluwe staat voor actief, avontuurlijk, ontspannend en uitdagend. Maar ook voor verleidelijk lekker. En dat alles op nog geen half uurtje rijden van Kampeerhoeve Bussloo!

 

Camping Apeldoorn

Kampeerhoeve Bussloo ligt zo'n 15 km van Apeldoorn.  Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe. Ten opzichte van andere plaatsen is Apeldoorn verrassend anders. Weinig steden bieden zoveel rust en ruimte. Juist daarom past Apeldoorn zo geliefd bij onze camping gasten. 

De uitgestrekte bosrijke omgeving geeft de stad een geheel eigen karakter. In het straatbeeld voert het groen de boventoon. Fraaie plantsoenen en stadsparken fleuren zowel het centrum als de wijken op. De monumentale panden in met name de parkenbuurt en de wijk Berg en Bos zorgen voor extra uitstraling.

 

Camping Deventer 

Deventer is een van de Hanzesteden die ons land  heeft. Net aan de andere kant van de IJssel ligt de historische stad Deventer. Van Kampeerhoeve Bussloo is Deventer ongeveer 11 km. Op onze Camping kunt u een aantal arrangementen boeken om de hoogte punten van de stad Deventer te gaan beleven zoals Deventer op Stelten en de welbekende Deventer Boekenmarkt. U kunt lekker langs de IJssel gaan fietsen en met het pondje de IJssel oversteken om zo midden in het centrum van de stad aan te komen. Op kampeerhoeve Bussloo vindt u de rust maar wel dichtbij het bruisende stadsleven. 

 

Camping Zutphen

Zutphen is net als Deventer een Hanzestad, het is één van de oudste steden van Nederland. Om Zutphen vanaf onze camping te bezoeken kunt u via de snelweg, maar het is natuurlijk veel leuker om via alle mooie dorpen uit onze omgeving naar deze stad te gaan bezoeken. Dit is ongeveer 18 km, wat goed te doen is met de fiets. 

 

Bezoek onze camping

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt in onze camping? Kijk gerust even verder op deze website. Heeft u dan nog vragen dan mag u altijd contact met ons opnemen. 

Wij laten u graag mee genieten van al het moois wat onze camping en omgeving te bieden heeft.