Coronaproof vergaderen


Naast alle online vergaderingen, is het soms noodzakelijk en prettiger overleggen, om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Coronaproof vergaderen is de oplossing. Samen in één ruimte en toch op voldoende afstand van elkaar.

Kampeerhoeve Bussloo is een kampeerboerderij met twee authentieke vergaderruimtes. De boerderij ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, dichtbij de afrit van de A1. In deze landelijke omgeving vind je rust en ruimte. Een ideale omgeving om te vergaderen.

De Timmerschuur en de Deel zijn beide omgetoverd tot mooie vergaderlocaties, alle originele onderdelen zijn in tact gebleven wat deze ruimtes een bijzondere uitstraling geeft.

 

Vergaderen in de Timmerschuur

De naam zegt het al een oude timmerschuur die nu fungeert als knusse vergader locatie. Het is een kleine ruimte die nu in deze anderhalve meter economie ruimte biedt voor maximaal 10 personen. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras.

 

Vergaderen op de Deel

De deel, waar vroeger de koeien stonden, is nu omgetoverd tot een sfeervolle vergaderruimte. De deel biedt in deze coronatijdperk ruimte voor maximaal 25  personen.

Uiteraard is het ook mogelijk om beide vergaderruimtes te gebruiken.

Voorzieningen

  • Genoeg ruimte of afstand te houden
  • Desinfectie middelen
  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Toiletten
  • Presentatie tools aanwezig
  • Catering mogelijk
  • Wandelroutes in de omgeving

 

Wandelen

In de omgeving van Kampeerhoeve Bussloo zijn zowel kleine als grote wandelroutes om tussendoor of tijdens het vergaderen even een frisse neus te halen.

 

Catering

Wil je de vergadering uitbreiden met een heerlijke lunch of diner? We hebben een samenwerking met Catering op rolletjes en Partycare Bob, die de catering kunnen verzorgen.

 

Informatie opvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer informatie ontvangen over wat er voor jullie mogelijk is ? Bel dan met Ingrid: 06-30842414 of vul het contact formulier in.

Geen verhuur op zondag