Naaktstrand Bussloo

 

Gaat uw voorkeur uit naar naakt recreëren? Op recreatiegebied Bussloo is een strand waar u zorgeloos bloot kunt genieten van het zonnen en zwemmen. Het naaktstrand bussloo van Recreatiegebied Bussloo ligt op ongeveer 2 kilometer afstand van Kampeerhoeve Bussloo. Deze afstand is goed te wandelen of te fietsen. 

Kampeerhoeve Bussloo is geen nudisten camping maar de bezoekers van het naaktstrand zijn welkom op onze camping. 

Op Bussloo bevindt het naaktstrand zich op het strand bij de Kuiter, te bereiken via ingang 5 aan de Bloemenksweg te Voorst. Voor meer informatie over het over naakt recreëren op Bussloo, kunt u kijken op de website van recreatiegebied Bussloo.

Naakt recreëren

Voor veel mensen is naakt recreëren totale ontspanning. Er zijn in Nederland een aantal naaktstranden waar u in alle vrijheid kunt genieten van zon en water op uw blote lichaam. 

Op onze camping komen vaker bezoekers van het naaktstrand. Wilt u graag tijdens uw vakantie het naakt zwemmen en zonnen maar vindt u het niet erg om op de camping uw kleding aan te houden? Dan bent u welkom op onze camping Kampeerhoeve Bussloo. 

 

Kampeerhoeve Bussloo

Kampeerhoeve Bussloo is een natuurcamping waar rust, ruimte en natuur voorop staat. Genieten van de natuur is wat ook veel bezoekers van het naaktstrand aanspreekt. Op deze boerderijcamping zijn veel oude elementen bewaard. Zo is het toiletgebouw gemaakt onder de oude kap schuur en is de oude timmer schuur een multifunctionele ruimte geworden. 

Op de boerderij lopen nog een aantal dieren rond zoals koeien, schapen, pony's, konijnen en kippen. Op kampeerhoeve Bussloo gaat u terug in de tijd van het boeren leven met de luxe van het heden. 

 

Klik hier voor de tarieven. 

Voor de prijs van uw reservering opent u het boekingssysteem door op onderstaande knop te klikken. U krijgt eerst de totaalprijs te zien voordat u de boeking daadwerkelijk bevestigt.