• Beleving seizoen 2017

Beleving seizoen 2017

We hebben weer mooie momenten verzameld in een prachtig kampeerseizoen. Lees hier onze beleving seizoen 2017.

Het is altijd echt bizar hoe snel de tijd gaat. In april denken we, leuk!!!! We hebben er weer zin in. We verwelkomen ”oude” vertrouwde en nieuwe gasten. Een heel seizoen ligt nog voor ons… en ineens is het dan oktober en blikken we al weer terug.

 

Kampeer beleving seizoen 2017

Wat het voor ons leuk en ook bijzonder maakt zijn de mooie ontmoetingen met mensen. We zien natuurlijk veel gezichten en elke keer zijn we weer verwondert dat er zoveel gezellige en leuke mensen zijn. We zijn nu 4 jaar als camping geopend en we zijn blij dat we ook steeds weer mensen terug zien komen.

Daarmee deel je toch lief en leed door de jaren heen. We hebben helaas van 2 hele lieve vrouwen afscheid moeten nemen, maar in ons hart denken we met liefde aan ze terug. En we vinden het fijn om hun familie op te kunnen vangen toen ze toch weer bij ons zijn gekomen. In een een korte tijd bouw je snel een band op met mensen en dat is heel erg leuk!

Kinderen op de camping

Met Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie zijn er altijd veel kinderen op onze camping. Het is super om te zien dat deze kindjes genieten van de eenvoud. Datgene waar onze kinderen ook van genoten hebben, zand, water een schommel, de dieren en natuurlijk de trekker van Boer Piet. Elke dag was er een ritueel om de pony`s een wortel te geven, Koos de Haan knuffelen en af en toe een rondje op de trekker. Ik weet nog niet wie de grootste lach op hun gezicht hadden, de kinderen of de ouders 🙂 Klik hier voor meer foto’s van onze camping.

 

 

Diversiteit

Naast alle mensen zien we ook een diversiteit aan campers, caravans en tenten voorbij komen. Van pipowagen tot een verbouwde ‘VADbus’, een brandweerwagen als camper. Een heel kleine caddy waar werkelijk alles in zat. Grote campers, kleine campers, tenttrailers en heel bijzondere oude caravans uit de jaren 70. Overal zie je de liefde en passie van de mens voor hun eigen kampeermiddel in terug en dat is mooi!

 

 

 

Wij bedanken jullie allen en we kijken terug op een mooi kampeerseizoen.

Klik hier voor meer foto’s van seizoen 2017

 

We zien jullie graag weer terug.

Hartelijke groet,

Piet & Ingrid