Kampeerhoeve Bussloo ook in de winter open

Winterkamperen

Dankzij ons luxe verwarmde sanitair zijn we het gehele jaar geopend en kunt u ook bij een graadje minder genieten van onze camping en prachtige omgeving!

 

Faciliteiten

 

Wandelen rondom het meer van Bussloo

Vindt u het ook zo fijn om in de winter een heerlijke wandeling te maken rondom het prachtige meer van Bussloo ? Onderweg kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie bij een van de horeca gelegenheden.(ook afhalen in corona tijd) In de wintermaanden mag uw hond ook op de stranden komen om lekker te zwemmen en te rennen. U kunt kiezen uit een ronde van 9 km, 6 km of  3 km.

 

 

Sauna

Of komt u liever een paar dagen helemaal tot rust met een goed boek en een glas wijn? of een combinatie met een sauna bezoek aan Wellness Thermen Bussloo. Kijk dan eens op onze pagina voor sauna arrangementen

 

Sauna Thermen Bussloo

 

Campingpod

Uniek overnachten in een Pod. Beleef een bijzondere kampeerervaring in één van onze mooie camping Pods. Een Pod is een knus en gezellig half rond houten huisje voorzien van ramen met dubbelglas, waardoor de Pod een gezellige sfeer uitstraalt. De basis pod de Zwaluwhoeve en de luxe de Merelhoeve. In 2021 is er een comfort Pod ”de Kievitshoeve” bijgekomen met Douche en Toilet.

De Merelhoeve en Zwaluwhoeve Pods zijn te huur vanaf 26 maart t/m 31 oktober. De kievitshoeve is het hele jaar te huur

Klik hier voor meer informatie  

 

             

 

Stedendriehoek

De camping ligt aan een wandel- en fietsnetwerk. U kunt zo direct fietsend kennismaken met de schoonheid en rust van het Gelderse landschap en de uiterwaarden van de rivier de IJssel. We zijn gelegen in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. De moeite waard om te bezoeken. o.a. Deventer ligt op 9 km afstand van de camping.

 

 

 

U bent bij ons het gehele jaar van harte welkom. Klik hier voor meer informatie en boeken