Top 10 best beoordeelde accommodaties Veluwe

We zijn super trots dat we in de Top 10 staan van de best beoordeelde accommodaties van de Veluwe. Dat is gebleken uit de Kerncijfers Toerisme Veluwe.

Onze kracht

Onze kracht is o.a. de pracht van het Veluwe gebied. Al wandelend en fietsend genieten van de natuur. Recreatiegebied Bussloo ligt nabij  de camping, waar je kan zwemmen, fietsen, wandelen, Thermen Bussloo, Pitch & Putt, eetgelegenheden en golfen.

Ligging

Het grote voordeel is dat we midden in de Stedendriehoek liggen met de camping.  De 3 steden Apeldoorn en de Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn alle 3 op fietsafstand te bezoeken. Zowel de landschappen van de Veluwe en de IJsselvallei zijn te bewonderen vanaf Kampeerhoeve Bussloo.

Persoonlijke Benadering

We ontvangen alle gasten persoonlijk en geven een rondleiding op onze camping. Bij een verblijf van 3 nachten krijgen alle gasten een welkomst tasje met een doosje scharreleitjes en kortingsbonnen van ondernemers uit de omgeving. o.a. een 2=1 entree bon van thermen Bussloo. Ook maken we tijd voor ene praatje met onze gasten en hebben oprechte belangstelling voor het wel en wee van de mensen. Wij genieten als onze gasten genieten en daar blijven we ons best voor doen.

We willen iedereen die een review geschreven heeft hartelijk bedanken!