Kampeerhoeve Bussloo winnaar Gouden Zoover Award 2018

Kampeerhoeve Bussloo behoort tot de beste accommodaties van het land.
Op 10 januari 2019 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor
accommodaties uitgereikt. Wij zijn ontzettend blij dat we daar een Gouden Zoover Award 2018 uitgereikt hebben gekregen met en prachtig cijfer van 9.4

 

Foto: Roy Beusker

Reviews

Gedurende het hele jaar 2018 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers op Kampeerhoeve Bussloo die hun ervaringen gedeeld hebben.

 

Dank aan onze gasten

Onze gasten beoordeelden Kampeerhoeve Bussloo met een waarderingscijfer 9.4 We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.

 

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best
gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten  een review te
laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op
een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen. De best gewaardeerde accommodaties met een 9 of hoger zijn beloond met een Gouden Award.

 

 

Zien wij u in 2019?

Ook in 2019 staan we heel graag weer voor u klaar. We vinden het fijn als u bij ons tot rust kan komen, kan genieten van de natuur en al wandelend en fietsend onze prachtige omgeving verkennen. Een bezoekje brengen aan Apeldoorn of de Hanze steden Deventer en Zutphen. Recreëren, eten, vissen, pitch&putten op recreatiegebied Bussloo, ontspannen met een sauna-arrangement  in Welness Thermen Bussloo of heerlijk vertoeven en lekker ”niks doen/ moeten” op de camping.

 

 

 

 

 

Voor campers zijn we het gehele jaar geopend en het campingseizoen begint op 28 maart 2019.

Nogmaals heel hartelijk dank en graag tot ziens!

Hartelijke groet, Piet en Ingrid Hulscher