Lieve gasten en dierbare mensen om ons heen,

Het moment is aangebroken waarop we afscheid nemen van onze geliefde Kampeerhoeve Bussloo en woonboerderij. Na een periode vol uitdagingen hebben we, omwille van onze beider gezondheid, besloten om ons avontuur als eigenaren van de camping te beëindigen.

Onze passie

We schrijven dat nu wel ‘’even’’ op maar het is geen besluit wat we even genomen hebben. De Kampeerhoeve is voor ons gevoel ons 3de kind…onze ziel en zaligheid zijn erin gestoken. De afgelopen 10 jaar hebben we de camping met heel veel plezier, passie en toewijding gerund.  In 2013 begonnen we met de hulp van familie en vrienden en we zijn dankbaar dat we daardoor een goede start hebben gemaakt. We hebben in deze 10 jaar heel veel fijne en lieve mensen om ons heen gehad op de camping, veel bijzondere ontmoetingen en gesprekken gehad waar we met veel dankbaarheid en met mooie herinneringen op terug kijken. Onze prachtige boerderij uit 1796 waar Piet, zijn broer en zus en onze kinderen geboren zijn daar ligt ons hart en vele mooie herinneringen.

Herinneringen

Dit is een besluit wat, naast dat we weten dat het voor ons beide goed is, ook een hele emotionele rollercoaster is. Nu het moment daar is, realiseren we ons des te meer hoeveel de camping en onze gasten voor ons betekenen.

De herinneringen aan kinderen die onze Haan Koosje aaiden. De momenten waarop kinderen met boer Piet op de tractor mochten rijden, of Sofie de pony mochten binnen zetten in de stal. Het aanschouwen van Piet met zijn koeien. De spontane gesprekken op het veld, aan gasten die hulp nodig hadden en waar wij iets voor konden betekenen.

Maar ook de momenten dat gasten voor ons klaar stonden, zoals het helpen gasten te ontvangen als het druk was. Het helpen met een storing bij het elektrisch of de bloemetjes op de vaasjes te zetten en de groentetuin schoffelen. Onze hondjes uitlaten als het druk was. Zelfs op ons huis passen als wij een weekje op vakantie wilden gaan. Zo zijn er nog vele andere momenten die ons vervullen met dankbaarheid.

Medewerkers

We willen graag Tygo en Henk bedanken voor hun geweldige hulp. Ze waren goede gastheren en hulp bij de receptie, groenvoorziening en schoonmaak waardoor wij een klein stapje terug konden doen en het afgelopen jaar dit hele overnametraject konden voorbereiden.

Foodbus

Ook de foodbus avonden met Silvia en Jan van catering op rolletjes waren elk jaar een groot succes. De broodjes in het weekend en wekelijks een thema avond waarop alle gasten konden genieten van het heerlijke eten.

Onze betrokkenheid bij de camping was niet alleen zakelijk, het was een manier van leven waarin we iets konden betekenen voor anderen en zij iets voor ons. Dit gaf betekenis en vreugde aan ons leven en werk.

 

Stokje overdragen

Wij hebben ons eigen prachtige huis gevonden in ons dorp Posterenk, waar we heerlijk in ons eigen dorp zullen blijven wonen. Piet zal nog wat groenvoorziening doen op de camping, terwijl Ingrid haar wandel coaching bedrijf weer nieuw leven in blaast. Wij zijn ook trotse Opa en Oma geworden van Abel en hebben nu meer tijd, om van ons kleinkind te gaan genieten, meer tijd voor ons gezin, voor familie en vrienden en voor onszelf.

Waar een deur dichtgaat, gaat er een andere deur open. We zijn blij en dankbaar dat we deze nieuwe levensfase samen kunnen doen en kijken met warme gevoelens terug op de afgelopen tien prachtige jaren.

Per 22 september 2023 zal onze camping worden overgenomen door Wim en Marita. We hebben het volste vertrouwen dat zij de camping met veel toewijding zullen voortzetten als ‘’adoptieouders’’ van onze geliefde plek.

De Kampeerhoeve zal in dezelfde geest worden voortgezet, met een persoonlijke Touch van Wim en Marita. We danken jullie allemaal voor de mooie en fijne jaren en we wensen Marita en Wim heel veel geluk en werkplezier op de Kampeerhoeve.

 

Afscheid nemen

Wilt u graag afscheid nemen van Piet en Ingrid als campingeigenaren en kennis maken met Wim en Marita Veen? Dat kan!

U bent van harte welkom op 19 april 2024.  De uitnodiging voor dat afscheidsgelegenheid volgt in het voorjaar. (de camping is het hele jaar geopend, ook in de wintermaanden)

 

 

Lieve Groetjes Piet en Ingrid Hulscher