Terugblik kampeerseizoen 2022

We kijken terug op een heel goed kampeerseizoen met wederom vele leuke gasten

 

Tweelingkalfjes geboren

Op 4 juni  zijn de tweeling brandrode kalfjes Lieke en Eva geboren op onze Kampeerhoeve 💞 😍 wat prachtig dit nieuwe leven.

Vele gasten hebben mee kunnen genieten van de geboorte van de tweeling.

             

Artikel in blad Caravannen

We zijn bevoorrecht dat er een heel mooi artikel over onze camping geschreven is met mooie foto`s  in het blad caravannen.

 

               

 

Zilveren Zoover Award

Kampeerhoeve Bussloo wint Zilveren Zoover Award
Gedurende heel 2022 zijn er veel reviews geschreven door vakantiegangers die
hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte
vakantie. De best gewaardeerde accommodaties met minimaal 20 reviews die een 9 of hoger
scoren zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties met een 8 tot een 9
verdienen een Zilveren Award.

We zijn blij en trots op onze Zilveren Award met een 8.8

 

 

 

Muziekavond

Op vrijdag 20 augustus was er een hele gezellige avond met de “ Buurtband” ! Dank aan de band en allen die er waren op deze gezellige avond 😀🎸🎤🎶🍻🍷

Het bedrag wat gedoneerd is door de bezoekers van de muziekavond, wordt geschonken aan de Wilpermolen voor het project’ ‘Het dak eraf” Zo dragen we allemaal ons steentje bij 😀 Dank voor jullie bijdrage namens de Buurtband en Kampeerhoeve Bussloo #goeddoel #wilpermolen

 

         

 

 

Nieuwe straat voor de schuur

In het voorjaar van 2022 is het hele klinkerpad voor de schuur is opnieuw gelegd. Door de jaren heen waren er nogal ongelijkheden ontstaan. We zijn blij dat het er weer netjes erbij ligt.

 

 

 

Klik hier voor de foto`s van het seizoen 2022

 

 

Foodbus

Ook in 2022 zijn Jan en Sylvia van Catering op Rolletjes zijn met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren met veel passie begonnen met de foodbus avonden en broodjes service. In het Hoogseizoen kwamen ze iedere woensdag, met iedere week een ander thema.

Wat ook erg fijn was dat er iedere woensdag weer gasten spontaan hielpen met tafels klaar zetten , vaasjes vullen met mooie bloemetjes om het gezellig te maken. Ook daar zijn we blij mee 🙂

Het was gezellig en verbindend voor degenen die daar behoefte aan hadden. Jan en Sylvia bedankt voor jullie inzet, humor en natuurlijk het lekkere eten! Ze komen ook in 2023 weer met heerlijke menu`s

 

 

           

 

Prive een bewogen jaar

2022 was voor ons privé een bewogen jaar. We zijn zeer dankbaar voor alle hulp die we van familie, gasten, vrienden en buren gekregen hebben na Piet zijn herseninfarct (wat voortkwam uit een niet goed werkend hart, daar heeft hij nu medicatie voor) op 27 augustus. Hij is zodanig goed hersteld, dat we met veel dankbaarheid met ons gezin samen een reis naar Lapland hebben kunnen maken in December. Dat was zo ontzettend waardevol! Met Piet gaat het fysiek goed, qua drukte en prikkels is het in zijn hoofd nog wat lastig. Hij moet goed doseren. Maar we zijn al heel blij met hoe het nu is. Wederom wordt je dan bewust, geniet van elkaar, van de kleine en de grote dingen. Leef je leven Nu ….Het grote Geluk bestaat uit kleine stukjes Geluk. Wat als later eerder is….

Dankbaarheid

Wij zijn wederom dankbaar dat er vele gasten zijn geweest die op onze camping genoten hebben en tot rust gekomen zijn. We hebben ook veel mensen mee kunnen laten genieten van al het moois op ons erf en omgeving. Dankbaarheid geeft een goed gevoel, laten we vooral kijken naar wat we wel hebben en wat we wel kunnen. Laten we er zijn voor elkaar, aandacht geven en ontvangen dat zijn, naast kamperen, goede vitaminen voor de mens.

We zijn ook dankbaar dat we voor veel mensen iets hebben kunnen betekenen op persoonlijk vlak. De persoonlijke benadering maakt ons werk betekenis vol. Een luisterend oor en/of een glimlach in het voorbij gaan.

 

Tot ziens in 2023

In 2023 bent u ook weer van harte welkom. We vinden het fijn als u bij ons tot rust kan komen, kan genieten van de natuur en al wandelend en fietsend onze prachtige omgeving verkennen. Een bezoekje brengen aan Apeldoorn of de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Recreëren, eten, vissen, pitch&putten op recreatiegebied Bussloo, ontspannen met een sauna-arrangement  in Wellness Thermen Bussloo of heerlijk vertoeven en lekker ‘niks doen/moeten’ op de camping.

Wij bedanken jullie allen en we zien jullie heel graag (weer terug) in 2023.

 

 

Klik hier voor meer informatie en boeken

Hartelijke groet,

Piet & Ingrid Hulscher