Unieke overnachting

Een nieuwe accommodatie binnen ons aanbod: de campingpod. Het is de ideale glamping accommodatie voor wie graag van plek naar plek “zwerft” maar het toch graag comfortabel houdt. Een Pod staat lekker stevig en is eigenlijk een goede hybride tussen een tent en een cottage. De hutten zien er relatief eenvoudig uit, maar zijn toch van alle gemakken voorzien.

Unieke overnachting

Beleef een unieke overnachting in één van onze mooie campingpods. Een Pod is een knus en gezellig half rond houten huisje voorzien van ramen met dubbelglas, waardoor de Pod een gezellige sfeer uitstraalt. Dit houten huisje heeft een afgerond dak en een houten terrasje.

U kunt een verblijf in de Pod zien als een kampeervakantie, zonder zelf een tent mee te hoeven nemen. In de Pod is een kacheltje en verlichting aanwezig. Zo is er een tweepersoonsbed en er staat een slaapbank die als 2 -persoonsbed gebruikt kan worden. Overige zaken zoals een slaapzak dient u zelf mee te nemen.

Op onze kampeerhoeve staan 2 campingpods: De Zwaluwhoeve en de Merelhoeve.

De Zwaluwhoeve is de basis campingpod. Wilt u wat meer comfort? Ga dan voor de Merelhoeve deze heeft een eigen keukenblok en toilet.

Bijzondere overnachting

Een Campingpod op Kampeerhoeve Bussloo is een houten hut, ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, een weekendje op bezoek bij familie op de camping of om met een groep op pad te gaan. Er is al een Pod vanaf min 2 nachten te huur en eenvoudig ingericht, met ten minste een goed bed, hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit. Het enige dat je hoeft mee te nemen, is een slaapzak, onderlaken en kussensloop.

Klik hier voor meer informatie en boeken