• Feestje geven?

    Zaal te huur

Zaal  te huur

Op dit moment  is er ivm de corona maatregelen tot onbepaalde tijd geen zaal huur mogelijk. Zodra het weer kan zetten we dat op deze pagina.

Kampeerhoeve Bussloo is een kleine camping waar wij tevens een ruimte te huur hebben. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie om een bijeenkomst te houden? Dat kan op onze mooie camping.

Deze ruimte is geschikt voor meerdere(rustige)doeleinden zoals een familiedag of een babyshower, een vergadering of om een workshop te geven. Wij hebben de oude timmerschuur omgebouwd naar een multifunctionele ruimte. Alle authentieke onderdelen zijn in tact gebleven wat deze ruimte een bijzondere uitstraling geeft.

 

Babyshower, workshop of familiedag organiseren?

Onze timmerschuur is een perfectie locatie om een babyshower, workshop, een (rustige) verjaardag of een familiedag te organiseren.  Deze ruimte is geschikt voor ongeveer 20 personen. ( in Corona tijd max. 10 personen)

Er zijn:

  • tafels met stoelen
  • 2 statafels met barkrukken
  • steigerhouten bar
  • filter koffiezetapparaat
  • waterkoker
  • koelkast

Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras.

U mag alle drankjes en eten zelf verzorgen. Wilt u gebruik maken van een keuken dan kunt u in overleg gebruik maken van de huiskamer van de camping. Deze is voorzien van keuken inclusief gasfornuis en koelkast.

Als u deze ruimte van ons huurt kunt u tevens gebruik maken van het toiletgebouw van de camping en in overleg van de faciliteiten van de camping.

 

Kosten particulieren :

1 dagdeel *              € 75,00 t/m 25 personen

1 hele dag*              € 150,00 t/m 25 personen

Parkeerplaatsen:   Gratis

*een dagdeel is een tijdsbestek van 4 uur. Eindtijd 21 uur.

*ieder uur extra buiten het dagdeel € 15.00 /uur

 

Campinggasten

Staat u bij ons op de camping en heeft u iets te vieren? Deze ruimte wordt ook verhuurd om een een verjaardag te vieren of familiedag.  Dan kunt u deze ruimte voor 1 dag of een dagdeel huren. Geen (harde ) muziek en geen avond feesten.

 

Catering en activiteiten

We hebben een samenwerking met Catering op rolletjes, Buitenkokers  en Partycare Bob. Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Wij maken graag een voorstel op maat naar wens voor jouw dag.

Informatie opvragen

Voor informatie over de locatie of beschikbare datum mag u bellen met Ingrid: 06-30842414 of het contact formulier invullen: Informatie opvragen kunt u hier doen,via het contactformulier van de camping.

Voor grotere groepen hebben we ook 'de Deel' te huur.

Corona tijd

Op dit moment  is er ivm de corona maatregelen tot onbepaalde tijd geen zaal huur mogelijk. Zodra het weer kan zetten we dat op deze pagina.