Kampeerhoeve Bussloo winnaar Gouden Zoover Award 2020

Kampeerhoeve Bussloo behoort wederom tot 1 van de beste accommodaties van het land.
Op  12 maart zijn de Zoover Awards bekend gemaakt. Wij zijn ontzettend blij dat we winnaar zijn van een Gouden Zoover Award 2020 met een  prachtig cijfer van 9,3.

 

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Alle reviews over het volledige jaar 2020 worden meegenomen. De best gewaardeerde accommodaties met een 9 of hoger zijn beloond met een Gouden Award

 

 

 

Bericht voor ons van Zoover: 

Gefeliciteerd! Jullie hebben een Zoover Award Gold gewonnen!

Dit jaar hebben we geen Zoover Awards uitreiking kunnen organiseren zoals je van ons gewend bent. Daarom hebben we besloten om de gouden Zoover Awards digitaal uit te reiken aan de accommodatie-eigenaren die deze verdienen. 
Met jouw harde werk heb jij namelijk een Zoover Award Gold gewonnen! Dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom hebben we een certificaat voor jou gemaakt en aan deze mail toegevoegd. Deze kun je printen en bij de receptie ophangen, of delen op je website of andere digitale kanalen. 

We hopen dat je blij bent met je award. Je hebt het verdiend!

Groetjes, 
Team Zoover

 

 

 

 

Dank aan onze gasten

Gedurende het hele jaar 2020 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen gedeeld hebben.

Onze gasten beoordeelden Kampeerhoeve Bussloo met een waarderingscijfer 9.3. We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden. Dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.

Bent u dit jaar tevreden over uw bezoek aan onze camping, dan helpt u ons enorm door een mooie review te geven op Zoover over het jaar 2021

Klik hier als u ons een review wil geven zodat andere gasten ook kunnen lezen wat uw ervaring op onze camping is geweest. 

 

.

 

 

Wij verwelkomen u graag

Ook in het nieuwe jaar staan we heel graag weer voor u klaar. We vinden het fijn als u bij ons tot rust kan komen, kan genieten van de natuur en al wandelend en fietsend onze prachtige omgeving verkennen. Een bezoekje brengen aan Apeldoorn of de Hanze steden Deventer en Zutphen. Recreëren, eten, vissen, pitch & putten op recreatiegebied Bussloo, ontspannen met een sauna-arrangement  in Welness Thermen Bussloo of heerlijk vertoeven en lekker ”niks doen/ moeten” op de camping.

We zijn het gehele jaar geopend . Lees hier meer informatie over winterkamperen

 

 

Nogmaals heel hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens!

Hartelijke groet, Piet en Ingrid Hulscher