Terugblik op een bijzonder kampeerseizoen 2020

2020 een jaar dat we niet snel zullen vergeten. We begonnen het jaar met het bericht dat ons sanitair gesloten moest worden i.v.m. corona. Wat een onzekerheid om een jaar mee te beginnen. Vanaf 15 juni mochten we weer open met ons sanitair en vanaf die datum hebben we vele gasten mogen ontvangen. Terugkijkend op een heel seizoen kunnen wij gelukkig zeggen dat het goed gekomen is met het campingseizoen. We hebben met ons allen ons best gedaan het afgelopen seizoen om gezond te blijven. Vele gasten die anders naar het buitenland op vakantie gingen beleven in Nederland. We hebben daardoor ook mooie reacties gehad zoals: ‘Wat is Nederland toch mooi!’ ‘Wat is jullie omgeving mooi, we gingen eigenlijk standaard naar het buitenland, maar zien nu dat Nederland ook erg mooi is’.

 

 

Dankbaarheid

Wij zijn dankbaar dat er vele gasten zijn geweest die op onze camping genoten hebben en tot rust gekomen zijn. We hebben ook veel mensen mee kunnen laten genieten van al het moois op ons erf en omgeving. Met o.a. onze mooie lavendel bloemen hebben we een klein stukje ‘Frankrijk gevoel’ kunnen delen. Dankbaarheid geeft een goed gevoel, laten we vooral kijken naar wat we wel hebben en wat we wel kunnen. Laten we er zijn voor elkaar, aandacht geven en ontvangen dat zijn, naast kamperen, goede vitaminen voor de mens.

We zijn ook dankbaar dat we voor veel mensen iets hebben kunnen betekenen op persoonlijk vlak. De persoonlijke benadering maakt ons werk betekenis vol. Een luisterend oor en/of een glimlach in het voorbij gaan. Naast veel mooie emoties en momenten hebben we ook afscheid moeten nemen van een dierbare campinggast, dat raakt ons enorm.

 

   

 

Foodbus

Dit jaar was ook deze beleving anders door Corona. Jan en Sylvia van Catering op Rolletjes zijn met Hemelvaart en Pinksteren met veel passie begonnen met de foodbus avonden, met iedere week een ander thema.Vanaf 15 juni zijn ze ieder weekend op de camping geweest om de broodjes service te verzorgen.

We hebben volgens de richtlijnen op gepaste afstand samen kunnen eten, het was gezellig en verbindend voor degenen die daar behoefte aan hadden. Jan en Sylvia bedankt voor jullie inzet, humor en natuurlijk het lekkere eten!

Kijk in de agenda voor de data van 2021 

 

 

           

Glasvezel

We zijn heel bij u te kunnen melden dat we (eindelijk) glasvezel op de camping hebben. De fietsroutes, wandelroutes, social media en natuurlijk uw krantje kan nu op ieder moment gelezen worden.

 

Zoover Award

We zijn nu 7 jaar als camping geopend en we zijn blij dat we ook steeds weer mensen terug zien komen. Daarmee deel je toch lief en leed door de jaren heen. In een een korte tijd bouw je snel een band op met mensen en dat is heel erg leuk! In Januari 2020 zijn we bekroond met een Gouden Zoover Award over het jaar 2019. Dank aan allen voor het stemmen. We zijn er blij mee en trots op!

Bent u dit jaar tevreden over uw bezoek aan onze camping, dan helpt u ons enorm door een mooie review te geven op Zoover:

Klik hier als u ons een review wil geven zodat andere gasten ook kunnen lezen wat uw ervaring op onze camping is geweest. 

 

                         

 

Klik hier voor de foto`s van het seizoen 2020

 

 

Winterkamperen

Dankzij ons luxe verwarmde sanitair zijn we het gehele jaar geopend en kunt u ook bij kouder weer genieten van onze camping en prachtige omgeving!

Lees hier meer informatie over winterkamperen

Tot ziens in 2021

In 2021 staan we ook heel graag weer voor u klaar. We vinden het fijn als u bij ons tot rust kan komen, kan genieten van de natuur en al wandelend en fietsend onze prachtige omgeving verkennen. Een bezoekje brengen aan Apeldoorn of de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Recreëren, eten, vissen, pitch&putten op recreatiegebied Bussloo, ontspannen met een sauna-arrangement  in Welness Thermen Bussloo of heerlijk vertoeven en lekker ‘niks doen/moeten’ op de camping.

Wij bedanken jullie allen en we zien jullie heel graag (weer terug) in 2021.

 

 

Klik hier voor meer informatie en boeken

Hartelijke groet,

Piet & Ingrid Hulscher