Kampeerhoeve Bussloo winnaar Gouden Zoover Award 2019

Kampeerhoeve Bussloo behoort wederom tot 1 van de beste accommodaties van het land.
Op 16 januari 2020 zijn de Zoover Awards bekend gemaakt. Wij zijn ontzettend blij dat we winnaar zijn van een Gouden Zoover Award 2019 met een  prachtig cijfer van 9,7.

 

 

 

 

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best
gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen. De best gewaardeerde accommodaties met een 9 of hoger zijn beloond met een Gouden Award

 

 

 

 

Dank aan onze gasten

Gedurende het hele jaar 2019 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen gedeeld hebben.

Onze gasten beoordeelden Kampeerhoeve Bussloo met een waarderingscijfer 9.7. We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden. Dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.

Bent u dit jaar tevreden over uw bezoek aan onze camping, dan helpt u ons enorm door een mooie review te geven op Zoover over het jaar 2020
Klik hier als u ons een review wil geven zodat andere gasten ook kunnen lezen wat uw ervaring op onze camping is geweest. 

 

.

 

 

Wij verwelkomen u graag

Ook in het nieuwe jaar staan we heel graag weer voor u klaar. We vinden het fijn als u bij ons tot rust kan komen, kan genieten van de natuur en al wandelend en fietsend onze prachtige omgeving verkennen. Een bezoekje brengen aan Apeldoorn of de Hanze steden Deventer en Zutphen. Recreëren, eten, vissen, pitch&putten op recreatiegebied Bussloo, ontspannen met een sauna-arrangement  in Welness Thermen Bussloo of heerlijk vertoeven en lekker ”niks doen/ moeten” op de camping.

Nieuw is dat we dit jaar het gehele jaar geopend zijn. Lees hier meer informatie over winterkamperen

 

 

 

Nogmaals heel hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens!

Hartelijke groet, Piet en Ingrid Hulscher