Terugblik Kampeerseizoen 2021

We kijken terug op een heel goed kampeerseizoen. Ondanks dat het weer niet altijd even mooi was. Vele gasten die anders naar het buitenland op vakantie gingen bleven wederom een jaar in Nederland. Opnieuw hoorden we terug, wat is het bij jullie een prachtige omgeving om te fietsen, wandelen en de Hanzesteden Deventer en Zutphen te bezoeken.

In 2021 zijn er ook weer nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen gedaan. In onderstaande berichten kan je lezen welke dat geweest zijn:

 

 

Nieuwe Luxe Campingpod De Kievitshoeve

De Kievitshoeve is de luxe Pod en is geschikt voor 2 personen.

De Kievitshoeve is geïsoleerd, verwarmd en voorzien van keuken,douche en toilet. Daardoor is deze Pod het hele jaar te huren. De Pod is mei 2021 voor het eerst in gebruik genomen, We zijn heel erg blij dat we hulp van campinggasten hebben gehad waardoor we trots kunnen zijn op het mooie resultaat.

Neem hier een kijkje hoe mooi de Pod is geworden:

 

             

Flexwerkplek

We hebben afgelopen winter en voorjaar in onze Pods Flexwerkplekken beschikbaar gemaakt. Wil je in deze periode, van thuis werken, op een rustige inspirerende plek werken met uitzicht op de natuur? Dat kan in 1 van onze Pods. Tussen het werken door kan je lekker genieten en je hoofd leeg lopen met een wandeling naar het water bij Bussloo. Ontladen en opladen tijdens je werk in een natuurlijke omgeving. Lees hier meer informatie over Flexwerken.

 

Flexwerkplek in de natuur                   Flexwerkplek in de natuur

 

 

Kampeerplaatsen verharden

Afgelopen zomer hebben vele van onze kampeerders met natte voetjes in de voortent gezeten. We waren natuurlijk super verwend de laatste 3 jaren met de mooie zonnige zomers. Dus het was wel even wennen dat het veld natter was. We hebben daarom besloten om vele kampeerplaatsen voor 2022 te verharden met tegels. De plaatsen waar nu kunstgras ligt gaan we ook deze winter weer ophogen.

Dus laat de zomer van 2022 maar komen, we hopen op mooi weer ,maar mocht het toch wat natter weer zijn dan zit je nu in je voortent iig droog 🙂

           

 

Nieuwe straat langs de schuur

Het hele klinkerpad naast de schuur is opnieuw gelegd. Door de jaren heen waren er nogal ongelijkheden ontstaan. We zijn blij dat het weer netjes erbij ligt. Voorjaar 2022 wordt de voorkant van de schuur opnieuw gestraat.

 

 

 

Klik hier voor de foto`s van het seizoen 2021

 

 

Winterkamperen

Dankzij ons luxe verwarmde sanitair zijn we het gehele jaar geopend en kunt u ook bij kouder weer genieten van onze camping en prachtige omgeving!

Lees hier meer informatie over winterkamperen

 

 

 

 

Foodbus

Ook in 2021 zijn Jan en Sylvia van Catering op Rolletjes zijn met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren met veel passie begonnen met de foodbus avonden en broodjes service. In het Hoogseizoen kwamen ze iedere woensdag, met iedere week een ander thema. Vanaf 15 juni zijn ze ieder weekend op de camping geweest om de broodjes service te verzorgen.

Wat ook erg fijn was dat er iedere woensdag weer gasten spontaan hielpen met tafels klaar zetten , vaasjes vullen met mooie bloemetjes om het gezellig te maken. Ook daar zijn we blij mee 🙂

Gelukkig hebben we ,volgens de richtlijnen, samen kunnen eten, het was gezellig en verbindend voor degenen die daar behoefte aan hadden. Jan en Sylvia bedankt voor jullie inzet, humor en natuurlijk het lekkere eten! Tot in 2022!

Kijk in de agenda voor de data van 2022

 

 

 

 

 

 

Nieuw op de camping, het buurtsupertje! 

In 2021 zijn ze voor het eerst op onze camping geweest. Een thuiswinkel op wielen ook wel de SRV wagen
Ze verkopen vers brood, ook bakken ze verse broodjes en croissants in de wagen. Ze hebben groente, fruit, kruidenierswaren, zuivelproducten, frisdrank, salades, kant en klaar maaltijden etc., zoals de in de SRV wagen van vroeger.
Ze zien onze gasten dan ook graag in wagen!
In 2022 komen ze elke maandag en donderdag rond 16.30 uur op onze camping (op de Parkeerplaats)

Dankbaarheid

Wij zijn wederom dankbaar dat er vele gasten zijn geweest die op onze camping genoten hebben en tot rust gekomen zijn. We hebben ook veel mensen mee kunnen laten genieten van al het moois op ons erf en omgeving. Dankbaarheid geeft een goed gevoel, laten we vooral kijken naar wat we wel hebben en wat we wel kunnen. Laten we er zijn voor elkaar, aandacht geven en ontvangen dat zijn, naast kamperen, goede vitaminen voor de mens.

We zijn ook dankbaar dat we voor veel mensen iets hebben kunnen betekenen op persoonlijk vlak. De persoonlijke benadering maakt ons werk betekenis vol. Een luisterend oor en/of een glimlach in het voorbij gaan.

 

Tot ziens in 2022

In 2022 staan we ook heel graag weer voor u klaar. We vinden het fijn als u bij ons tot rust kan komen, kan genieten van de natuur en al wandelend en fietsend onze prachtige omgeving verkennen. Een bezoekje brengen aan Apeldoorn of de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Recreëren, eten, vissen, pitch&putten op recreatiegebied Bussloo, ontspannen met een sauna-arrangement  in Wellness Thermen Bussloo of heerlijk vertoeven en lekker ‘niks doen/moeten’ op de camping.

Wij bedanken jullie allen en we zien jullie heel graag (weer terug) in 2022.

 

 

Klik hier voor meer informatie en boeken

Hartelijke groet,

Piet & Ingrid Hulscher