Vergaderen bij de boer

Onze oude Hoeve Bussloo is een perfecte locatie om te vergaderen bij de Boer. De Authentieke sfeer van de timmerschuur is nog in takt gebleven, waardoor je echt terug gaat in de tijd. Deze sfeervolle ruimte biedt gelegenheid voor een vergadering tot en met 25 personen.

Vergaderen bij de boer

Een vergadering bij de boer is vergaderen in een omgeving van rust ruimte en natuur. De ideale situatie om even ongestoord te brainstormen. Een andere locatie dan een standaard kantoorpand brengt nieuwe en creatieve ideeën met zich mee.

Wil je naast een andere omgeving ook een keer op een andere manier overleggen en brainstormen? Een wandelende vergadering is dé nieuwe trend. Kampeerhoeve Bussloo ligt op loopafstand van recreatiegebied Bussloo. 

Vergaderruimte

De oude timmerschuur is omgebouwd tot multifunctionele ruimte, welke gebruikt kan worden voor zowel vergader- als workshopruimte.

  • 2 -25 personen
  • eigen parkeergelegenheid
  • dichtbij de snelweg
  • wandelroutes mogelijk
  • flip-over aanwezig
  • beamer scherm aanwezig
  • bar

Er zijn 2 sta-tafels, tafels met stoelen, steigerhouten bar, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast aanwezig. Bij mooi weer kan je op het terras zitten. 

Kampeerhoeve Bussloo biedt verschillende faciliteiten zoals het sanitairgebouw. In overleg kan er gebruik gemaakt worden van de huiskamer van de camping, deze is voorzien van een keuken, gasfornuis en koelkast. Wil je even wat anders dan wandelen dan verhuren wij ook fietsen. De vergaderruimte ligt dicht aan de snelweg, zodat het voor iedereen makkelijk bereikbaar is. We beschikken over een eigen parkeergelegenheid. Parkeren is gratis. 

Kosten vergaderlocatie

Tarieven per dagdeel*            

0 - 25 personen      €  75,00 

26-50 personen     € 125,00

1 dagdeel is een tijdsbestek van 4 uur. Ieder uur extra 25 euro.

extra opties zoals vuurkorf met hout(vuurkorf alleen toegestaan met hout door ons geleverd), of andere aanvragen zijn extra kosten op maat/aanvraag/overleg

Wil je meer weten over vergaderen bij de boer, of wil je deze dag uitbreiden met catering en/of activiteiten. Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.