Vergaderen bij de boer

Wil jij een keer vergaderen bij de boer? Onze oude Hoeve Bussloo is, met twee authentieke vergaderruimtes, een perfecte locatie om te vergaderen. De boerderij ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, dichtbij de afrit van de A1. In deze landelijke omgeving vind je rust en ruimte. Een ideale omgeving om te vergaderen.

De Timmerschuur en de Deel zijn beide omgetoverd tot mooie vergaderlocaties, alle originele onderdelen zijn in tact gebleven wat deze ruimtes een bijzondere uitstraling geeft.

 

Vergaderen bij de boer

Een vergadering op een boerderij is vergaderen in een omgeving van rust, ruimte en natuur. De ideale situatie om even ongestoord te brainstormen. Een andere locatie dan een standaard kantoorpand brengt nieuwe en creatieve ideeën met zich mee.

Wil je naast een andere omgeving ook een keer op een andere manier overleggen en brainstormen? Een wandelende vergadering is dé nieuwe trend. Kampeerhoeve Bussloo ligt op loopafstand van recreatiegebied Bussloo.

 

Vergaderruimtes

De Timmerschuur

De naam zegt het al een oude timmerschuur die nu fungeert als multifunctionele ruimte, welke gebruikt kan worden voor zowel vergader- als workshopruimte. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras. De timmerschuur biedt ruimte aan maximaal 25 personen.

 

De Deel

De Deel, waar vroeger de koeien stonden, is nu omgetoverd tot een sfeervolle vergaderruimte. De Deel biedt ruimte voor maximaal 50 personen.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om beide vergaderruimtes te gebruiken.

 

Voorzieningen

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Toiletten
  • Dichtbij de snelweg
  • Catering mogelijk
  • Wandelroutes aanwezig
  • Presentatietools aanwezig

Kampeerhoeve Bussloo biedt verschillende faciliteiten zoals het sanitairgebouw. In overleg kan er gebruik gemaakt worden van de huiskamer van de camping, deze is voorzien van een keuken, gasfornuis en koelkast. Wil je even wat anders dan wandelen dan verhuren wij ook fietsen. De vergaderruimte ligt dicht aan de snelweg, zodat het voor iedereen makkelijk bereikbaar is. We beschikken over een eigen parkeergelegenheid.

Extra opties zoals vuurkorf met hout (vuurkorf alleen toegestaan met hout door ons geleverd), of andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden, of wil je deze dag uitbreiden met catering en/of activiteiten. Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.