• Wandelend vergaderen

Wandelend vergaderen

Wandelend vergaderen is de nieuwe manier van vergaderen. Bewegen tijdens het vergaderingen. We weten intuïtief al dat wandelen en frisse lucht goed voor ons is, maar onderzoek wijst uit dat het onder werktijd ook gunstig is. De meeste mensen ervaren ook tijdens het lopen dat ze tot meer oplossingen voor problemen komen.

Wandelen in de natuur zorgt voor verbinding tussen de mensen.

 

Voordelen wandelend vergaderen.

Wandelen is niet alleen gezond maar leidt ook tot creativiteit. Bewegen stimuleert je bloedsomloop, hoe meer bloed er naar je hoofd gaat, hoe creatiever je wordt.

De voordelen gaan verder dan het fysieke aspect

  • Wandelend vergaderen is informeler
  • Verminderd de stress
  • Natuurlijke omgeving bevordert de creativiteit
  • Geen afleiding in de vorm van je telefoon , e-mail, of andere collega’s
  • Fysieke aspect versterkt de focus

 

Zitten is het nieuwe roken

De Californische zakenvrouw Nilofer Merchant kreeg in 2013 dan ook veel bijval met haar speech tijdens een TEDx-conferentie waarin ze “zitten het nieuwe roken” noemde. Haar oplossing als ondernemer met een agenda vol vergaderingen: die voortaan wandelend uitvoeren.

 

Vergaderen bij Hoeve Bussloo

Wandelend vergaderen is perfect te combineren met vergaderen bij de boer. Onze oude Hoeve Bussloo is een perfecte locatie om wandelend te vergaderen. Op loop afstand van recreatiegebied Bussloo.

Start de dag met een kopje koffie in onze verbouwde timmerschuur, om daarna een wandeling te maken in het prachtige gebied van Bussloo.

De Authentieke sfeer van de timmerschuur is nog in takt gebleven, waardoor je echt terug gaat in de tijd. Deze sfeervolle ruimte biedt gelegenheid voor een vergadering tot en met 25 personen.

Wil je begeleiding tijdens het wandelen? Ingrid Hulscher kan als wandelcoach het gesprek een goede richting geven. Er kunnen dan ook daadwerkelijk inzichten komen en knopen doorgehakt kunnen worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden, ze maakt graag een passende offerte voor jouw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.